Hoe het allemaal begon
Foto's heb ik altijd mooi gevonden. Momenten die voor altijd zijn vastgelegd. Enkele jaren geleden heb ik wel eens een digitale camera van dichtbij gezien en daarna is het toch wel gaan kriebelen om dit ook eens zelf te ervaren. Enkele jaren geleden heb ik daarom ook zelf materiaal aangeschaft.
Dit begon met veel foto's van mijn trouwe vriendin; Robin. Enkele jaren ervaring, verschillende camera's en fotograferen voor diverse gelegenheden hebben mij tot hier gebracht.
Er verschijnt bij mij ook een grote glimlach tijdens en bij het afgeven van de resultaten.


Robin

RobinEsthelle Brouwer Fotografie is trotse sponsor van Rijvereniging Hasselt!
'' Onze accommodatie is gelegen in Hasselt, in de provincie Overijssel. We beschikken over zowel een binnen- als een buitenbak en er is ruimte voor het stallen van 20 pony’s of paarden.
We zijn een kleine, fanatieke en enthousiaste vereniging. Bij ons is iedere ruiter welkom. Het maakt niet uit of je nu net begint of al een ervaren ruiter bent.
Om onze hobby betaalbaar te houden is het wel de bedoeling dat je actief bijdraagt aan onze vereniging. Bijvoorbeeld door te helpen bij bij werkzaamheden op stal, in de kantine of in onze accommodatie. '' 
Kijk voor meer informatie van Rijvereniging Hasselt op https://rijvereniginghasselt.nl/
Naar boven